onsdag 28 oktober 2009

Bamse

Början av denna vecka (måndag) spenderade jag (Carl) nere i Vancouver med jobbet (Peak Performance) där vi träffade de anställda i vancouverbutiken plus Peak’s retail manager, Stefan.

Photobucket

Efter en inspirerande föreläsning av Stefan gick vi till en sjukt bra restaurang och åt god mat samt drack god öl.
Sedan skiljdes vi åt för att gå till respektive sovställe, där vår färd slutade i det lyxiga hotellet som var bokat. Jag och schtekar-Victor (jobbarkompis) var fortfarande törstiga, därför letade vi oss upp till högsta våningen på hotellet där en restaurang fanns. Den var stängd, men en liten asiatsnubbe var fortfarande kvar och höll på att förbereda för frukosten nästa morgon. Som tur var kunde han servera en sista öl för dagen, och med en grymt fin utsikt över hela stan från en restaurang på toppen av vårat hotell som snurrade avnjöt vi en kall Kokanee.

Photobucket

Nästa morgon var inte lika trevlig då vi fick lov att kliva upp väldigt tidigt eftersom jag och Victor skulle jobba. Förutom det var våran buss som skulle ta oss upp till Whistler försenad med 2 timmar, STORT MINUS!!!
Under tiden har WG slappat!

Tisdag kväll spenderade vi med trevligt sällskap av Kristian och Justin på den restaurang som Justin jobbar på. Trevligt och god mat!
Kvällen avslutades med björn!
Vi gick mitt i Whistler village då plötsligt Hampus stannar och får ur sig något ord i stil med: uuuuggghh!
Det visade sig att några meter framför oss stod en björn. CLEANT!

Photobucket

För övrigt har snögränsen krupit ännu längre ner, snart hoppas vi att den når oss nere i Creekside!
Simma lugnt!


Ps. Vi skänker nu en tanke till hela familjen Julin och hoppas att ni också gör det!

1 kommentar:

Yohanna sa...

Shit vad fränt! Men creepy..