måndag 12 oktober 2009

Pretty Good

Gårdagen spenderades mestadels framför datorerna då vi har meckat ihop våra CV:s. Angående jobb här så finns det inte mycket efterfrågan av personal just nu eftersom snön inte är här än. Inom några veckor ska det dock inte vara något problem att hitta ett jobb enligt Justin.

Vår hyresvärd hade köpt in nya saker till köket så som kastruller, stekspade, glas, tallrikar osv. en sak som han dock glömde var bestick. Vår lunch fick vi äta med vad vi hade at tillgå…




WG hade tidigare under veckan snackat om att det skulle vara filmpremiär av en skidfilm i Whistler, kl 20 00 igår fick vi reda på att den var denna kväll! Fort som attan slängde vi ihop lite mat och drog iväg till ett ställe som heter Longhorn där filmen skulle visas. Vi hade sjukt bråttom då filmen skulle visas vid 2100 tiden så båda brände sig på tungorna för att maten var kokhet. Vi var galet sena in till village och trodde vi skulle missa filmen, då visade det sig att en NHL-match med Vancouver visades på alla TV-apparater inne på Longhorn och att det hade blivit förlängning i matchen och därmed hade filmen inte startat än.
Väl inne på Longhorn så köpte vi sjukt dyr öl och kollade på Pretty Good som jag tyckte var lite seg, men dock schyst filmad.

Idag är det måndag = Canadian holiday.

Simma lugnt!

2 kommentarer:

Johan Gunnarsson sa...

Hej Hampus
Hoppas detta medelande kommer fram. Roligt att se att du/Ni har lagt upp en sån "fin" hemsida. Hoppas ni orkar hålla den hyfsat levande även när snön kommer....... Är nu i Bryssel och skall definitivt gå o lägga mig 02.15 :-(.

ha det så jättebra o hälsa Carl / Kram / Pappa

Hampus sa...

okej! ja det är vårat mål ska försöka filma en del också så vi kan lägga upp det. just nu går det bara pengar så man börjar bli lite nervös men bara vi får tag i ett jobb så känns det nog bättre. vi hörs snart! skaffa skype nu och va online på de när du sitter på datorn så kan vi snacka! facebook kan carina hjälpa dig med.

kram